Som kunde hos Coltech er du altid i centrum.

Om os

Præcisions arbejde – Coltech er en spåntagende bearbejdnings virksomhed. Vi er specialister i CNC styrede processer, og tilbyder både fræsning og drejning i alle gængse materialer og seriestørrelser. Vi leverer god kvalitet, præcisions emner med høj overfladefinish og er kendt for stabil leveringsevne og ikke mindst stor fleksibilitet med mulighed for omstilling af produktion med kort varsel.

Vokseværk – Vi har de seneste år udvidet maskinparken så den i dag udelukkende består af nyeste teknologi på markedet. Alle vore maskiner er mindre end 5 år gamle og software er ligeledes med nyeste opdateringer. Vores CAD-system er SolidWorks og vi bruger MasterCam til programmering. Vi tilbyder 4- og 5-akset bearbejdning, med stor erfaring i fremstilling af komplekse emner. Vi er en familieejet virksomhed, som rummer stort, dette mener vi skaber den bedste dynamik og engagement til stor gavn for vores kunder.

Centrum – Som kunde hos Coltech er du altid i centrum. At vi leverer god kvalitet og at leveringsevnen er høj, er vores standard. Tæt dialog med vores kunder igennem processerne betyder optimering af bearbejdning, hvilket for kunden ofte resulterer i målbare økonomiske besparelser. Vi bygger vores forretning på langvarige solide kunderelationer, og ønsker at fremstå som en seriøs samarbejdspartner, hvor troværdighed og kvalitet til tiden er nøgleordene.

Vi tager ansvar

Miljø – Hos Coltech har vi fokus på miljøet, klimaet og de kommende generationer.
Det betyder i praksis at vi:

  • Genbruger emballage
  • Presser spåner og genanvender derved al kølevand fra maskinerne
  • Overholder gældende miljølovgivning og bestemmelser samt EU-regulativer
  • Søger løbende at minimere ressourceforbruget og forebygge forurening.

Kvalitet – Når vi fremstiller emner der indgår i fødevarekontakt, sikre vi den nødvendige sporbarhed og dokumentation af materialer, så de lever op til lovgivningen og kundernes fødevaresikkerhedsmæssige krav.

Medarbejdere – Hos Coltech ønsker vi at tiltrække og fastholde de dygtigste håndværkere indenfor vores fagområde. Via vores virksomhedskultur, oplæring og uddannelse mener vi at kunne forme selvstændige, engagerede, beslutningsdygtige og servicemindede medarbejdere.

Vi holder fokus på vores sociale ansvar med hensyn til lærlinge, som hurtigt bliver en del af ”familien”.

Historie

Oprindeligt PDC-Tooling A/S – Coltech blev grundlagt af Sükrü Colak i 2006 som PDC-tooling A/S. Oprindeligt leverandør af støbeforme og efterbearbejdning af støbte emner, primært til Nordsjællands største aluminiumsstøberi PDC-teknik A/S. Med slutkunder som B&O, Fritz Hansen, Struers, Labofa & munch med flere, var kravene til kvalitet helt i top.

Tilpasning – I takt med generel outsourcing til Østen af værktøjsfremstilling ændrede virksomheden strategi og i 2015 navnet til Coltech. Men kompetencerne fra værktøjsfremstilling samt øjet for detaljen fulgte med udviklingen. Produktionen har ændret og tilpasset sig markedets efterspørgsel hvorfor Coltech i dag udelukkende er ordreproducerende underleverandør af spåntagende bearbejdning.